Hlavní obsah
Článek

Modelka Kateřina Průšová (40) se konečně dočkala finále své soutěže pro talentované holčičky Sluníčko roku. Kvůli covidovým opatřením přišlo téměř s ročním zpožděním. "S castingy jsme začali minulý rok. To mělo být i finále, které se ale neuskutečnilo, protože přišel covid a byl lockdown. Jsem ráda, že mohlo konečně proběhnout," řekla Super.cz Průšová.

"Letos to byl čtvrtý ročník a děti letos byly nejlepší, byly neuvěřitelně talentované. S Jitkou Asterovou, která v porotě seděla vedle mě, jsme během některých vystoupení slzely. Holčičky byly opravdu neuvěřitelně šikovné," prozradila modelka.

Během covidového lockdownu přišla o veškerou práci, nyní se situace opět zhoršuje a akce se znovu začínají rušit. "Nevěnuji se jen předvádění, věnuji se produkci, pořádání akcí. Ale ani to nešlo, takže v lockdownu jsem se válela na gauči, a s těmi nejbližšími jsme chodili na procházky. Bylo to smutné období. A teď si ho zřejmě zopakujeme," krčí rameny modelka.

Během loňského zavření fitek většina jejích kolegyň přibrala, Kateřina si váhu drží už roky stejnou. "Jsem sporťák, cvičím i doma, starám se o sebe. Mě to nepoznamenalo. Jsem v pohodě," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám