Hlavní obsah
Článek

Modelka Eliška Bučková (34) si po rozchodu s Jakubem Vágnerem (42) poprvé užívá single život. A to už docela dlouho. "Vždycky jsem šla ze vztahu do vztahu. Jsem šťastně nezadaná a je to super. Mám prostor sama pro sebe, pro rodinu a plnění svých snů," vysvětlila.

Doposud se totiž přizpůsobovala svým partnerům. "Takhle si můžu kdykoli, když chci, jít na step, angličtinu nebo španělštinu. Ne, že by mi v mojí seberealizaci někdy muži bránili, ale já jsem ten typ, že když mám partnera, ráda se o něj starám a přizpůsobuju mu svůj čas. Ale možná, že právě ta doba, kdy jsem sama, byla potřeba k tomu, abych zjistila, že takhle to vlastně nefunguje, nebo by aspoň fungovat nemělo. Příště už budu určitě sama sebou," míní krásná brunetka.

Momentálně si Eliška užívá volný čas s kamarádkami. S jednou už byla na dovolené v Egyptě, s Kateřinou Průšovou (40) se jako každé léto chystá na dámskou jízdu v létě do Řecka. Tam vyrazí po rybářském táboře, kde bude dělat celý červenec instruktorku. A oslaví tam také kulatiny, už jí bude třicet.

No a když už jsme se dostali ke věku, zajímalo nás, zda už Elišce nezačaly tikat biologické hodiny a není čas single život vyměnit zase za vztah. "Já jsme momentálně takhle spokojená. Obě moje sestry se už vdaly a děti mají, takže si užívám roli tety. Prcky miluju, ale jsem ráda, když je můžu večer vrátit. A dost dětí budu mít i na rybářském táboře, takže jsem jimi vlastně obklopená pořád," uzavřela modelka.

Reklama

Další články

Načítám