Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kateřina Průšová (40) se nezdá. Po ročním vztahu si s přítelem Davidem Martínkem dokáží pořádně vyjádřit lásku. A že je u toho početné publikum jim vůbec nevadí. Na opening párty nového klubu se líbali tak vášnivě, že hosté doslova zírali.

Průšová byla již jednou vdaná za "krále vrakovišť" Vladimíra Konvalinku. Znovu do chomoutu se prý zatím nechystá. "Je nám s Davidem takhle dobře, papír na vztah nepotřebujeme," řekla Super.cz Průšová.

Pár se snaží si užít každou volnou chvíli, protože Kateřina je jako modelka pracovně hodně vytížená v zahraničí. "Hodně jezdím do Německa, kde to je i finančně nejzajímavější. Když jsme s Davidem spolu, nejradši si užíváme jeden druhého v klidu domova. Půjčíme si DVD a objednáme spoustu jídla. Tento večírek byla spíše výjimka," prozradila Průšová v nově otevřeněním podniku Solidní jistota.

S Davidem jí ale jedna společná práce také pojí. Společně organizují charitativní soutěž Miss face, jejíž finále proběhne začátkem prosince.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám