Hlavní obsah
Článek

Modelka Kateřina Průšová (40) už přivítala letní počasí v pořádně sexy outfitu. V průsvitném krajkovém topu byla ozdobou módní párty v centru Prahy. Super.cz prozradila, že i když má z teplého počasí radost, trápí ji jarní alergie.

"Mám léto moc ráda a už bych byla ráda, aby přišlo, protože jsem silný alergik a astmatik, tak ať už jaro máme za sebou. Soucítím s lidmi, kteří to mají stejně jako já," řekla Super.cz Kateřina, která nebyla v ideální kondici ani na večírku.

"Jsem nadopovaná práškama, kapičkama. Zrovna na lípu, vrbu, břízu mám silnou alergii. Musím dýchat inhalátory, jíst prášky. Nechci se úplně litovat, má to teď spousta lidí. Tak ať je to léto," říká s úsměvem.

Kateřina si udržuje postavu stejnou, se kterou vyhrála i Miss ČR 2002. "Možná bych řekla, že dnes je to i trošku lepší. Díky cvičení jsou ty tvary trošku jiné," vysvětluje Průšová, která své dokonalé tělo ukázala v džínách a sexy topu.

"Dnes je krásně, tak jsem si to mohla dovolit," dodala s tím, že víc než šatičky a plavky nyní nakupuje jarní bundičky. "Miluju výlety do přírody, ví se o mně, že hodně sportuju. A i v létě ráda vyrážím na hory. Proto takové kousky hodně využiji," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám