Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a královna krásy roku 2002 Kateřina Průšová (40) se na příchod léta těší a je na něj dokonale připravená. Nejenže je v parádní kondici, v šatníku už se hromadí nové modely plavek.

Průšová byla minulý týden hvězdou módní show spodního prádla a předcházely tomu pořádné přípravy. "Oslovil mě klient před půl rokem, že by o mě měli zájem. Řekla jsem ano. Musela jsem se na to více připravovat samozřejmě. Dietu nedržím, dietářka jsem nikdy nebyla. Víc nyní sportuji, dbala jsem na to, aby tělo bylo v pořádku a vypadalo to dobře," řekla Super.cz Průšová, která se svojí vymakanou pevnou postavou strčí s přehledem do kapsy o generaci mladší krásky.

Nyní se pochlubila také novými plavkami, které si na blížící se léto a plánovanou dovolenou s kamarádkou Eliškou Bučkovou pořídila. "Plavková sezóna může začít," napsala k fotce. Víc než plavky však její fanoušci opět obdivovali její tělo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám