Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kateřina Průšová (40) není žádné tintítko. Ve fitku svou fyzičkou s přehledem předčí drsné chlapy. Průpravu na to má pořádnou. "Jsem sporťák, boxu se věnuji osm let. Hrozně mě to baví, je to tvrdý sport, ale skvělý. Poslední dva roky jsem zvolnila, protože jsem chodila domů s modřinami. Byla jsem hrozně obouchaná z tréninků, to i v modelingu nebylo ideální," řekla Super.cz Průšová.

Boxovat chodila i s muži a absolvovala s nimi i drsné tréninky. "Když jsem s tím začínala, v rámci boxu byly pánské kruhové tréninky. Ráda chodím s chlapama, vyburcují mě k lepším výkonům. Poprvé boxeři nechápali, co tam blondýna dělá. Mám ale fyzičku a velkou sílu, dávala jsem to levou zadní. Pár kluků omdlelo a pozvracelo se a já nic," usmívá se Průšová.

Sport miluje. "Jsem živočišná, potřebuju mít zápřah, dělám fitness, jezdím na kole, lyžuju. Pro mě sport je životní styl," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám