Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česko zná svou nejtalentovanější a nejkrásnější holčičku. Stala se jí teprve devítiletá Helena Vávrová. Porotu zaujala svoji dokonalou volnou disciplínou, kdy předvedla neuvěřitelné akrobatické kousky.

Soutěž Sluníčko roku zorganizovala bývalá královna krásy Kateřina Průšová (40) s kamarádem Petrem. "Slogan provázející soutěž, Dětská krása bez make-upu, jasně říká, že se nejedná o typicky americkou soutěž, tak jak ji mnozí známe z médií. Děti nalíčené jako dospělé modelky, tak to opravdu nebylo naším cílem. V naší zemi žije mnoho a mnoho talentovaných sluníček. A tato soutěž je o tom, je najít," řekla Super.cz Kateřina.

A proč se zaměřila zrovna na dětskou soutěž? "Organizuji ji se svým nejlepším kamarádem, oba nemáme děti, ale máme agenturu a děláme i hodně dětských přehlídek, s dětmi umíme pracovat. V lednu jsme se rozhodli, že uspořádáme talentovou soutěž. Myslím, že se to povedlo, holky byly bezvadný," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám