Hlavní obsah
Článek

Kateřina Průšová (40) vyhrála Miss ČR před patnácti lety, a stále je v modelingu aktivní. Dokonce se nebojí předvádění spodního prádla. Naposledy byla hvězdou takové show před rokem. A i v 33 letech má tělo pevné jako skálu a přijímá nabídky.

"Prádlo bych šla, proč ne? Kdyby taková nabídka přišla, vzala bych ji. Myslím si, že ještě mám co ukazovat," řekla Super.cz Průšová. A to přesto, že se víc než modelingu věnuje produkci.

"Včera jsem měla přehlídku, kterou jsem organizovala. Byl to charitativní večer, který pořádám osmým rokem. Zaměstnává mě produkce, vytvářím akce, a občas na nich i předvádím," prozradila na soustředění finalistů a finalistek Hasič roku a Miss Hasička ČeskoSlovensko. Za úkol měla dívky učit chůzi po mole.

"Modelingu se věnuju sedmnáct let, sedmnáct let chodím módní přehlídky, tak myslím, že mám spoustu zkušeností, které můžu předat. Ráda učím holky. Jsou talentované, poslušné, jsou to sportovkyně. Baví mě to, výsledek bude úžasný," dodala Průšová. Favoritku prý už má. "Všimla jsem si, že je tady jenom jedna blondýnka," usmívala se

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám