Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že je čas dát šanci a prostor mladším, se netýká jen Českého slavíka, kde Lucie Bílá (58) skončila na druhém místě za Ewou Farnou (30). Mladšími kráskami se obklopuje i ve svém divadle, kde na své narozeniny uvede obnovenou premiéru crazy muzikálu s jejími největšími hity Láska je láska, který se poprvé uváděl před šestnácti lety.

"Nechci, aby bylo všechno jenom o mně, mám teď problém myslet jen sama na sebe," řekla Super.cz, když k rozhovoru na kameru přizvala další účinkující ženy Markétu Procházkovou (38), Kateřinu Marii Fialovou, Markétu Poulíčkovou, Vendulu Příhodovou, Kateřinu Pechovou (37) a Terezu Hálovou. Byla to tedy pořádně velká skupinka a Lucka každou z kolegyň vychválila až do nebes.

"Na jevišti všechno prožívám. Mám otevřené srdce a obnažené emoce. Musím tam mít lidi, kterým důvěřuji a nikdy od nich nedostanu kudlu do zad. Proto jsem si našla ty, které mám už léta ověřené a mám je neskutečně ráda. Už se těším na samotné zkoušení," doplnila Lucie. Co o svých kolegyních řekla, se můžete podívat v našem videu.

Reklama

Další články

Načítám