Hlavní obsah
Článek

Modelka a také maminka ročního synka Kateřina Lébr (36), za svobodna Šonková, prošla neuvěřitelnou proměnou. Během tří měsíců se krásně vyrýsovala a vypěstovala si pekáč buchet na břiše. Modelka Super.cz prozradila, jak se jí to podařilo.

„Šla jsem do toho, protože jsem to zaprvé už přeháněla s přejídáním, a především se sladkým. Zajídala jsem stres, únavu z mateřství, a vlastně jsem jedla, i když jsem měla radost,“ svěřila Super.cz blondýnka. „Vadilo mi, že mě jídlo tak ovládá, a i když jsem svoje tělo měla ráda i s pár kily navíc, fyzicky jsem se tak dobře necítila,“ vysvětluje.

Největší motivací však pro ni byla zajímavá sázka. „Kamarád z modelingu Pepa Kůrka (bývalý Muž roku a expřítel modelky Báry Mottlové - pozn.), měl období, kdy se také necítil ve svém těle nejlépe, a tak jsme si navzájem vymysleli sázky. Kdyby po třech měsících na fotce nebyla vidět změna, musela bych sníst krvavý hovězí steak, což pro mě opravdu nepřichází v úvahu,“ přiznává modelka, která maso vůbec nejí.

Přiznává, že na dodržování jídelníčku i pravidelné cvičení občas neměla síly ani náladu. Není divu, jako maminka ročního kojence nemá energie na rozdávání. „Vždy jsem si připomněla, že bych opravdu musela pozřít krávu, a to mě dokopalo si zacvičit alespoň na 15 min denně,“ říká.

Nakonec je ale ráda, že do výzvy šla. Zvedla si sebevědomí, přesvědčila se, že když člověk chce, všechno jde, a navíc se díky vysportované figuře postupně vrací ke své profesi. „Přišlo mi teď pár modelingových nabídek navíc, a tak když Timíček a čas dovolí, ráda si je zaslouženě užiju,“ prozradila.

Konfekční velikost pro ni ale není žádným měřítkem krásy. „Každá žena je pro mě krásná, i když nosí velikost XL nebo naopak XS. Jestli se žena má ráda, tak z ní krása vyzařuje vždy, a to je důležitější než pekáč na břiše,“ dodává Kateřina Lébr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám