Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K trendu maminek, které se zvěčnily při kojení své ratolesti, se přidala i modelka Kateřina Lébr Šonková (36). V červenci přivedla na svět svého prvorozeného syna Timoteje, se kterým si užívá to nejkrásnější období v životě.

„Tohle nádherné propojení mezi námi si tak moc užívám. Vím, že jednou skončí, a tak jsem šťastná za každou minutku, kdy cítím ty naše láskyplné a spokojené pohledy,“ svěřila se půvabná modelka a finalistka soutěže krásy a sdílela snímek, na kterém kojí svého malého chlapečka.

„Věřím, že i ženy, které nekojí, ať už nechtějí, nebo nemohou, zažívají tohle krásné propojení mezi miminkem a matkou, když svému miminku dávají mlíčko z flaštičky. Ty jejich pohledy u krmení jsou k nezaplacení. Tedy Timíčka teď při kojení zajímá i vše kolem, kde se co šustne. Klidně si vykroutí krk, aby viděl, co se kde děje, a aby viděl, kdo co kolem něj povídá, ale i tak si to oba užíváme,“ dodala modelka. Nedávno se Kateřina pochlubila také snímky, které po narození chlapečka nafotila. Předvedla na nich skvělou figuru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám