Hlavní obsah
Článek

Mluvčí a partnerka Tomáše Řepky (50) Kateřina Kristelová (44) na sebe opět upozorňuje. Na své sociální síti vydala prohlášení, o které ji prý požádal sám fotbalista, jenž si momentálně odpykává dva a půl roku ve věznici Bory na Plzeňsku. Hlavní informací ale je, že Tomáš Řepka už chystá další knihu.

Tomáš Řepka nastoupil do vězení.

„Vzhledem ke spoustě dotazů a naléhání televizí a redakcí, informacím zaručeně „pravdivých zdrojů” a „informátorů”, kteří vědí, co přesně je s Tomášem, kde se nachází, jak se cítí i co konkrétně dělá a co mu chybí, si dovolím vyslovit já, která nemám informace určitě tak „exkluzivní” a „šokující”, ale jako jeho životní partnerka PRAVDIVÉ," napsala Kristelová.

„Můžu Vás ujistit, že mezi vrahy není, co by tam dělal; nikdo mu neubližuje, netýrá, ani ho nebije a on neplánuje útěk ani nejede tour po nápravných zařízeních. Respektuje řád, princip i mechanismus toho, kde je a vnímá vše normálně," píše za Tomáše, jak probíhá jeho výkon trestu.

Řepka prý nestojí o žádné líbivé vzkazy. „Je svým, tím i zůstane, nehodlá se měnit, neuhýbá a o detailech jeho pobytu za mřížemi bude jeho nová kniha,“ dodala Kristelová s tím, že fanouškům vyřizuje pozdrav od kapitána.

Reklama

Další články

Načítám