Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý fotbalista Tomáš Řepka (50) má novou kérku. Na svůj biceps si nechal vytetovat obrázek své přítelkyně Kateřiny Kristelové (44). Někdejší řízný obránce fotbalové Sparty tak demonstroval svou náklonnost ke své osudové ženě. Tetování pojal jako vánoční dárek pro Kateřinu.

„První vánoční překvapení pro moji ženu. Na kůži mám všechno, co mi patří do života a čeho nelituju. Můj tatér je šaman a jedinýmu jemu se svěřím do ruky! A někdo, kdo se mnou prožil všechno a vždycky při mě stál, bude na mým těle taky! Čerstvá kérka a na ní moje láska,“ pochlubil se Řepka s tím, že se jednalo o překvapení.

„Nevěděla o mém plánu a jsem rád, že má radost. Navždycky s ní,“ zasnil se romanticky naladěný fotbalista, jenž by měl doufat, že s ním Kateřina opravdu zůstane až do konce života.

Kdyby si takto nechal vytetovat svou dnes již exmanželku Vlaďku Erbovou, nejspíš by si dnes ruku musel useknout, soudě podle toho, jak nevybíravě o ní mluví ve své nové knize. A do tetovacího salonu nejspíš zamíří i Kristelová.

„A kdy si nechá Katka vytetovat tebe?“ ptal se jeden z fanoušků. „Teď musí,“ odpověděl Řepka. Tak to se máme na co těšit.

Líbí se vám nová kérka Tomáše Řepky? Hlasujte v anketě pod článkem.

Líbí se vám tetování Tomáše Řepky s podobiznou Kateřiny Kristelové?
Ano, je to krásný důkaz lásky
2,2 %
Ne, vypadá hrozně a odstranění ho jednou bude bolet
11,5 %
Je mi to fuk, ti dva mě nezajímají
86,3 %
Celkem hlasovalo 1571 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám