Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tady už to na velké přátelství, které si dřív pochvalovala Kateřina Kristelová (44), nevypadá. Moderátorka od začátku vztahu s Tomášem Řepkou (50) upozorňuje na to, že si rozumí s jeho dětmi Tommasem a Veronikou. Tomáš zase upozorňoval na to, že je jí za to velmi vděčný.

Včerejší reakce Veroniky Řepkové ale mluví za vše.

Ještě loni Veronika podpořila Tomáše na křtu jeho knížky, doprovodila ho i s Kateřinou na zápas MMA. Ale situace se zřejmě rychle změnila. A určitě tomu nepomohlo ani soudní líčení v minulém týdnu, kam Kateřina obviněného Tomáše ani nedoprovodila.

Jen pár dní po soudu, kde její otec vyfasoval půl roku vězení za falešné inzeráty na eskortní služby, které měla poskytovat jeho exmanželka Vlaďka Erbová, a spoluodsouzená Kateřina Kristelová dostala padesátitisícovou pokutu (oba rozsudky jsou zatím nepravomocné), se Veronika vyjádřila na sociální síti.

Tam přidala obrázek z kamerového záznamu z banky, na němž Kateřině na hlavu přidala čarodějnický klobouk a k fotce s nelichotivým výrazem připsala: "Když obličej odkryje vaši povahu."

Co se mezi Kateřinou a Veronikou stalo, ví zřejmě jen ony dvě. Na Rodinná pouta to ale nevypadá...

Reklama

Další články

Načítám