Hlavní obsah
Článek

Tak tohle musí být pro moderátorku Kateřinu Kristelovou (44) obrovská pocta. Zamilovaný Tomáš Řepka (50) ji pozval do přísně střeženého chlapského prostoru, kde většina mužů, s nadsázkou řečeno, sní o světě bez žen.

Pánové si k rybám chodí většinou odpočinout od manželek, dětí, práce a všemožného ruchu naší civilizace. A samozřejmě se věnují svému koníčku, do kterého jim žádná žena rozhodně nesmí mluvit.

Fotbalista s drsnou pověstí a duší dobráka od kosti však tentokrát udělal výjimku a moderátorku do svého rybářského království pozval.

Nadšená Kristelová se mu za to odvděčila vášnivým polibkem. „Vzal mě na ryby. Místo aby chytal, tak chce pusu,“ okomentovala Řepkovo rybaření moderátorka.

Bývalý fotbalista trefně poznamenal, že jednu trofej už doma má. „Na lovu. Jednu trofej už mám jistou. Tu na břehu. Teď co na to přehrada,“ doufal, že přeci jen nějakou tu rybu na Orlíku uloví.

Na takovéto rozptýlení není mezi rybářskými pruty přeci jen zvyklý, a tak bychom se vůbec nedivili tomu, kdyby Kristelová rybařila se svou láskou poprvé a naposledy.

Reklama

Další články

Načítám