Hlavní obsah
Článek

Fotbalista Tomáš Řepka (50) si užívá s Kateřinou Kristelovou (44) na dovolené v Itálii. Řepka hrál tři roky za Florentinu, a tak je pro blonďatou moderátorku tím nejlepším průvodcem po krásách této nádherné země.

Zamilovaný fotbalista ukazuje Kateřině nádherné italské památky, společně ochutnávají místní dobroty a prožívají romantiku jako hrom. Večer si pak užívají společné chvilky ve dvou.

Tomáš naposledy svou lásku zvěčnil jen v prádélku, což potěšilo i fanouškovskou základnu Kateřiny Kristelové na sociální síti. „Očima mýho kluka. Corpus Delicti pro dnešní noc,“ napsala zamilovaná Kristelová pod žhavý snímek z hotelové postele.

Většinu dne ale zamilovaný páreček tráví procházkami po Římě. „Dneska park Borghese. Už chápu Tomášovu závislost na Itálii. A také teprve teď filmy Velká nádhera, Prázdniny v Římě a Dolce Vita,“ rozplývala se Kristelová, která je nadšena i z opravdové chuti pravé italské pizzy a tradičního dezertu tiramisu.

Zaláskovaný Tomáš zatím Kateřině ukázal krásy Říma. A brzy ji možná poodhalí i kouzlo Toskánska, kde se nachází Florencie, což je jedno z nejromantičtějších míst Evropy, které zná řízný fotbalový obránce ze svého někdejšího působiště jako své boty.

Reklama

Další články

Načítám