Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Měli spolu několikaletý vztah, který vyústil ve svatbu a narození potomka. Před časem se bouřlivě rozvedli a Tomáš Řepka o Vlaďce Erbové nyní říká, že nebýt toho, že mu porodila syna, nenašel by nic jiného pozitivního.

Už je dávno po rozvodu, Tomáš Řepka (50) a Vlaďka Erbová (42) nyní ale řeší ještě vlastnictví vily v Černošicích, v níž spolu bydleli. Papírově patří společnosti, v níž je jednatelkou modelka. Bývalý fotbalista se o dům ale bude soudit. A co vše řekl o exmanželce?

Tomáši, z vily v Černošicích jste se odstěhoval do pronájmu poté, co Vlaďka Erbová nechala vyměnit zámky. Proč vlastně nebydlíte s přítelkyní Kateřinou Kristelovou (44)?

Vztah s Kačenkou považuju za životní, ale rozhodli jsme se, že společné bydlení budeme řešit až časem. Buď je Kačka u mě, nebo já u ní, hodně času také potřebuju na řešení věcí kolem domu, potřebuju na ně klid. Pronájem jsem si našel v Praze a navštěvujeme se, jak uznáme za vhodné. Aspoň se ale na sebe můžeme těšit a jsme si vzácní.

Slyšel jsem, že se usmiřujete se svou bývalou rodinou. Je to tak?

Po dlouhé době komunikuju s dětmi, dáváme se dohromady a je to výborné. Také s první manželkou se snažím mluvit. I s mámou se po problémech během jednoho mého životního období v poslední době všechno zlepšilo. Snažím se urovnat všechny vztahy, lidé se sami vrací. Není to žádná náhoda. Určitě to souvisí s tím, že už nežiju s jednou paní, a tak se věci dávají do pohybu. To mluví za vše.

Teď probíhá boj o vilu s vaší exmanželkou Vlaďkou. Jaké máte vůbec vztahy s ní?

Hlavně si nepřeju, aby vůbec používala moje příjmení. Je to pro mě velká ostuda, že ho tahle paní má. Že kdy byla mojí ženou, za to se dnes stydím. Ale ať si o tom člověku udělá každý obrázek sám. Vladimíra Erbová je mi svým způsobem už ukradená. Možná mi jí může být líto, ale s tím se musí poprat sama. Jediné pozitivum je, že s ní mám zdravého a úžasného syna. Markus, to jsem celý já. Ale to je všechno. Možná až paradoxně i přes všechny problémy Vladimíře přeju, aby začala být šťastná. Protože když bude šťastná ona, bude šťastný i náš syn a její dcera. Že se rozhodla odejít, s tím jsem se smířil, teď už ale chci žít normální život, který jsem v jistou dobu žít nemohl.

Vídáte se se synem?

Nevídám. Chtěl bych, ale nejde to. To, doufám, vypovídá o všem. Připadá mi, že se někomu nelíbí, že jsem si našel normální, úžasnou holku, s kterou si rozumím. Asi tu byl předpoklad, že do konce života zůstanu sám, že se upiju nebo že bych si to hodil. A ejhle, mně se daří! A s tím se někdo nedokáže smířit.

Objevují se o vás články, v nichž se objevují docela drsné odsudky vás i Kateřiny Kristelové. Co na ně říkáte?

V novinách například napíší zdroj a my se tomu smějeme, protože víme, že je to jeden konkrétní člověk, který nás chce rozeštvat. Chci ale upozornit všechny lidi, kteří mají úmysl škodit, že mě s Kačkou se jim nepovede rozdělit.

Reklama

Další články

Načítám