Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To jsou ale životní paradoxy, které však jen ukazují, že se lidé mění a jejich názory také! Před deseti lety se Kateřina Kristelová (44) objevila v televizi i s Tomášem Řepkou (50) a razantně prohlásila, že by nikoho jiného, než vrstevníka, do ložnice nepustila.

Šlo o talkshow Uvolněte se, prosím, v níž moderátor s Kristelovou rozebíral to, jakého partnera by si přála.

Razantně rozebírala podle ní trapnost „druhomízáků“, tedy mužů, kteří jsou o něco starší a hledají mladou holku. „Starší chlapi se mi nelíbí. Vrstevník je lepší,“ říkala tehdy Kateřina.

„Fotbalisty jinak nemám ráda. Nosí kabelky,“ stěžovala si, ale rychle upozorňovala, že Tomáše Řepky se to netýká. Ten se tvářil neutrálně, svou budoucí lásku však rychle vtipně usadil. „Já ji mám taky, ale není to kabelka, je to somradlo,“ konstatoval suše při popisu malého zavazadla, v němž muži mívají doklady, peněženky nebo klíče od auta, aby je nemuseli mít napasované v kalhotách.

Tehdy ještě aktivní fotbalista byl možná na mladou holku starý, čas ale vše srovnal a dnes se tím ani jeden netrápí. Šest let rozdíl opravdu není tak moc, a u nich je to rozhodně lepší než třeba patnáct a jednadvacet.

„Nikdy jsem na to nevěřil, ale ono to tam bylo hned. Takový ten záblesk, kdy to tam secvakne, a já okamžitě věděl, že je to ta holka, kterou jsem celý život hledal a jen jsem o tom nevěděl. To je neuchopitelná věc, těžko se to vysvětluje. Začal jsem to prostě hned cítit uvnitř. Byla a je to krása. Je to strašně úžasný pocit,“ svěřil se nám v exkluzivním rozhovoru Tomáš Řepka o svých pocitech ke Kateřině Kristelové.

Reklama

Další články

Načítám