Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kolem překvapivého nového páru v českém šoubyznysu se dějí hotové manévry! Jak Super.cz již informoval, bývalý slavný fotbalista Tomáš Řepka (50) začal chodit s Kateřinou Kristelovou (44), což vyvolalo velkou bouři zájmu o dvojici. Kateřina sice vztah odmítla potvrdit, ale Tomáš nám pak přiznal, že je až po uši zamilovaný. Jenže evidentně ne všichni jim lásku přejí!

Kristelovou prý bombardují kamarádi, známí i novináři neuvěřitelnými výčitkami kvůli tomu, s kým si to začala. O Řepkovi mluví jako o zadluženém bývalém boháči a připomínají jeho skutečné i domnělé výstřelky z minulosti.

„Vím o tom a strašně mě to kvůli Kačce mrzí. Valí se to na ni ze všech stran. Lidé jí to říkají, a to i někteří novináři. Nevím, proč chtějí takhle ubližovat a škodit. Má toho hodně. Slyšela o mně jen samé negativní věci, což je mi líto. Ti lidé mě přitom neznají, znají možná tak nějaké příběhy z minulosti,“ řekl Super.cz Tomáš, který si tak o části našeptávačů udělal opět jasno.

„Někteří novináři se vážně nemohou divit, že se s nimi nebavím. Hlavně potom, jak se ke mně chovali dřív. Já je k životu nepotřebuju,“ přidal Řepka.

A čím se vlastně momentálně živí? „Na plný úvazek ničím. Mám ale nabídky, kdy někam přijedu a udělám tam, jak se říká, cvičeného medvěda. Pečlivě si je vybírám, a proto tam pak jezdím rád. Samozřejmě také řeším resty z minula, na nějakou náročnější práci proto nyní ani nemám čas. Chci se ale brzy začít věnovat fotbalu, půjdu na fotbalovou školu, kde si udělám trenérské zkoušky. Nijak to teď nehrotím, mám ale jasnou představu o tom, co budu dělat,“ dodal Tomáš Řepka.

Reklama

Další články

Načítám