Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) od rozchodu s kolegou z internetové televize svoje soukromí vehementně tajila. Její prioritou vždy bylo šťastné dětství její dcery Claudie, které neměla nikdy v úmyslu vodit "tatínky" jako na jezdícím pásu.

O to víc jsme byli v šoku, když ji paparazzi načapali na rande s fotbalistou Tomášem Řepkou (50), exmanželem modelky Vlaďky Erbové (42). Smůla byla, že si bývalý reprezentant neuvědomil, že by ho mohli fotografové sledovat ze křtu knih Miloše Mareše, kde všem médiím odmítal dávat rozhovory. A na randíčko s Katkou popošel jen o pár metrů dál na pražském Václavském náměstí.

O tom ovšem Kateřina neměla ani tušení. S někým "slavným" nebyla viděna roky. A podle svých slov o to ani nestála. To by se ale nesměla domluvit právě na téhle schůzce. "Byla jsem s ním venku. Jsem sama a svobodná. Nevím, co mám komu co vysvětlovat," napsala Super.cz na dotaz, co má její asi původně hodně utajované rande znamenat.

"Mám nést nějakou odpovědnost za to, že se s ním sejdu v centru? Předpokládám, že vyjít si s někým není trestné. Nečekám od toho vůbec nic," nechtěla dál večerní dostaveníčko komentovat.

Reklama

Další články

Načítám