Hlavní obsah
Článek

Neděle večer se v Praze nesla ve znamení napjatě očekávané premiéry muzikálu Ples upírů. Jednu z nejočekávanějších muzikálových událostí roku si samozřejmě nemohly nechat ujít ani naše celebrity.

Na premiéru sice nebyl dopředu určený žádný přesný dress code, ale téměř všechny přítomné dámy měly stejný nápad a oblékly róby, které přesně zapadaly do upírské tematiky.

Šaty byly stylově laděny buď do černé, nebo rudé barvy, což odkazuje na barvy temnoty a krve. Známé dámy navíc oslnily svůdnými dekolty. Ples upírů tak vlastně odstartoval ještě než muzikáloví protagonisté vstoupili na pódium.

Moderátorka Klára Doleželová dovedla upírskou tematiku k dokonalosti a zkombinovala jak rudou, tak černou barvu. „Mám takovou tajnou zásobu šatů ve skříni, vždycky najdu něco, co se může po letech hodit, jako třeba tenhle model,“ pochvalovala si svůj šatník moderátorka.

To Kateřina Kristelová (44) se efektně zkombinovala se svou sestrou Adélou - zatímco Kateřina si vyšla v šatech od Petry Brzkové v rudé barvě, sestra se oblékla do černé.

Rudou barvu zvolila i Iva Kubelková (46), jež si vyšla v modelu od Jany Berg. U lékárnice Jany Doleželové (42) nebylo v róbě od Petry Pilařové opět vůbec poznat, že čeká miminko. A to je v pátém měsíci těhotenství! Výstřih ale měla parádní. Hlubokými dekolty oslnily také Tereza Mátlová (48) či Leona Machálková (56).

Hodně přítomných dam nevyužilo služeb prověřených módních návrhářů, ale zamířilo vybrat šaty do půjčovny. Jednou z nich byla i Šárka Grossová, jejíž dcera Natálie (21) je hlavní ženskou představitelkou Plesu upírů a společně s Marianem Vojtkem odehrála premiéru. Šárka v černých šatech s pelerínou vypadala jako by přímo vystoupila z děje muzikálu.

Reklama

Další články

Načítám