Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) každoročně vyráží se svojí dcerou Claudií na předvánoční výlet za sněhem na úpatí Králického Sněžníku. Ani letošní rok není výjimkou.

"Každý rok jezdíme na holčičí trip, já a Claud, a užíváme si. Nic není zakázaný, výjimečně se malá může koukat na pohádky, jíst cukroví a pít horkou čokoládu dvakrát denně. Já chodím lyžovat, zatímco se malá učí v lyžařské školičce, a společně si užíváme v hotelovém bazénu. Malá miluje vodu, nemůžu ji každý den dostat na večeři, nejraději by u bazénu i spala," řekla Super.cz Kristelová.

"Jsem ráda, že na chvíli vypnu a můžu odjet z vánočního stresu, který mě v Praze obklopuje. Konec roku je vlastně mým jediným volnem, které mám, a proto si s malou ordinujeme týden v klidu a relaxu," prozradila Kateřina, která se již těší na Vánoce, které bude trávit s rodinou na jihu Čech.

"Vánoce budeme tradičně trávit s mojí obrovskou famílií. Vždycky říkám, že to je, jak kdyby se sicilský klan přestěhoval do Tábora. Silvestra pak budu slavit s kamarády v Praze, Claud zůstane s rodinou a dětmi," dodala Kateřina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám