Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá to, že v životě moderátorky Kateřiny Kristelové (44) se blýská na lepší časy. Tři roky od posledního vztahu zase randí a po jejím boku je nový muž. Zatím o něm nechce příliš prozrazovat, ale vypadá to, že je to vážné.

"Něco se děje a ještě o tom nevíte. Beru to vážně a přála bych si, aby to vyšlo. Tři roky se kolem mě nic nedělo. Nerozumím holkám, které i když mají děti, tak to střídají a mění partnery. Dopad na dítě to může mít fatální. Proto už jsem hodně opatrná," řekla Super.cz Kateřina.

"Měla jsem po rozchodu pocit, že bych měla dospět. To se povedlo a uvidíme, co se stane. Teď je mi moc fajn, s někým se vídám a uvidíme," vysvětluje.

Na seznámení s dcerou to zatím ale není. "Claudinka nikoho hodně dlouho po mém boku nepoznala. Vztahy by neměly jít před děti, dokud si máma není alespoň trochu jistá, že to bude věc trvalá. Alespoň já to tak vidím," dodala Kateřina na oslavě šestých narozenin své dcery Claudinky. I ona má velkou dětskou lásku. V šesti letech už má tři roky 'přítele' Samíka, se kterým chodila do školky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám