Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) se po několika letech vrátila na místo činu. Strávila víkend ve vodním ráji na Slovensku v Tatrách, kde nejen počala dceru Claudii, ale kde si s bývalým manželem užívala i svatební cestu.

Do Bešeňové v Tatrách tentokrát vyrazila bez dcery. Pětiletou Claudinku hlídala její maminka, Kateřina si potřebovala odpočinout. "Jsou chvíle, kdy cítím, že musím dobít baterky. A ta chvíle přišla tento víkend," vysvětlila Kristelová.

"Jako máma skoro šestiletého dítěte jsem zvyklá, že mi u hlavy neustále bouchá nějaký bubínek nebo hraje xylofon. Ale potřebovala jsem si trochu vydechnout," upřesnila moderátorka na otevření letní sezóny v Bešeňové, které bylo ve znamení zdravého životního stylu a cvičení.

Katka neváhala a své vnady předvedla dokonce na pódiu při zumbě. Spíš než tanec jí však jdou drsnější sporty. Nedávno se rozhodla spolupracovat se slavným pornohercem Robertem Rosenbergem, který ji trénuje v boxu.

„Dělám to nejen kvůli postavě, ale i abych se dokázala ubránit. Často chodím běhat kolem Hostivařské přehrady, kde se vám může stát cokoli. Chci tak být připravená," dodala Katka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám