Hlavní obsah
Článek

Známé české celebrity se zapojily do rekordu v pojídání čokoládových lanýžů. Hubnutí do plavek přestaly na chvíli řešit i modelky Lucie Kovandová (30) s Terezou Skoumalovou (33), modelka a moderátorka Monika Leová (32), Kateřina Kristelová (44) nebo operní divy Andrea Kalivodová, Pavlina Senić a Tereza Mátlová (48). Oblékly dokonce rondóny a u příležitosti otevření nové kavárny si vyzkoušeli i cukrářské umění.

Přestože jsou diety před létem v plném proudu, čokoládovým lanýžům neodolal nikdo. „Sladké opravdu miluji a čokoládu zvláště, takže jsem si tuhle super akci nemohla nechat ujít. Občas mi nedělá problém sníst ani celou tabulku," řekla modelka a Česká Miss World 2014 Tereza Skoumalová, která se přišla odreagovat od učení. Brzy ji totiž čekají státnice na České zemědělské univerzitě, kde studuje obor Produkční zahradnictví.

„Už dva roky nemám tak intenzivní chutě na sladké jako dřív, ale když to na mě přijde, tak je čokoláda top. Vždycky mě i bavilo doma péct, ale poslední dobou moc zákusky s partnerem nejíme a já strašně nerada plýtvám jídlem, takže občas udělám jen štrůdl, který je vždycky hned pryč," prozradila modelka a Česká Miss World 2013 Lucie Kovandová.

Okouzlující byla na party také Monika Leová, která akci zároveň moderovala. Přišla se svým snoubencem Martinem Košínem a zamilovanost z nich jen čišela. Exotická kráska se bude brzy vdávat. Martin ji totiž v zimě požádal na australské pláži o ruku.

I všem přítomným dětem očividně cukrářské řemeslo učarovalo a po celou dobu akce vyráběly marcipánové kuličky a zdobily košíčky. Mlsat mohla protentokrát i pětiletá dcera Kateřiny Kristelové, která smí sladké jen příležitostně. „Jako máma dbám na to, aby Claudie tolik sladkého nejedla. Skoro nepeču. Ale při speciálních a slavnostních příležitostech to občas porušíme a máme rády kvalitní čokoládu. Tady jsme si vážně pochutnaly," řekla Katka, která se může chlubit opravdu skvělou figurou.

Reklama

Další články

Načítám