Hlavní obsah
Článek

Před nějakými osmi lety byla moderátorka velmi spoře oděná na titulní stránce časopisu Playboy. Teď, už s pětiletou dcerou Claudií, by si to klidně mohla dovolit znovu. Figuru má Kateřina Kristelová (44) lepší než dřív, důkazem jsou její nové snímky, ale musí na ní pořádně makat.

"Chodím cvičit, každý ráno běhám. Nechce se mi, nesnáším to, ale zjistila jsem, že aerobní zátěž je pro mě nejlepší způsob, jak si udržovat svých 55 kilo. Nesnáším solárko a neumím si představit sílu, která by mě přinutila v něm ležet! Mám bílou barvu kůže, jsem přes zimu jak čistokrevná severská Finka a překvapivě se dobře opaluju v létě, kdy se sem tam vystavím sluníčku. Solárko ale považuju za totálně nezdravou věc a vysolárkovaný holky se mi nelíbí. Solárko vysušuje a dělá starší," prozradila k postavě a novým snímkům, které si nechala vytvořit od své dvorní fotografky Mii Mirrelli.

"Známe se už několik let a pracuju s ní moc ráda. Fotky slouží k propagaci mého blogu Mystic Lipstick, který funguje dva roky, a já jsem šťastná, jak se mu daří a že se mi často v klubech nebo barech stává, že za mnou přijdou holky, že si podle mých rad kupují rtěnky nebo řasenky. Specializujeme se totiž převážně na kosmetiku, kterou mě baví zkoušet a recenzovat," má velmi příjemný vedlejšák a koníčka zároveň Katka. Jinak je ale její hlavní náplní Top Star magazín. "Práce mě neskutečně baví a přistupuju k ní maximálně zodpovědně," dodala.

Pokud jde o partnerské vztahy, rozhodla se je nerozebírat. "Budu mlčet, a just jo. Ale něco se rýsuje," smála se. "Těším se na léto, teď jsme se s malou stěhovaly, takže si budeme ty nejhezčí měsíce užívat v úplně novém krásné bytě, který si teď zařizuju, a léto jsem se rozhodla věnovat především sobě a dceři. Mám v plánu dámskou dovolenou, Claudinka tábor i školku v přírodě," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám