Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) je stále bez partnera a veškerý čas tak dělí mezi práci a dceru. S pětiletou Claudinkou si momentálně užívají na Dolní Moravě týdenní dovolenou. "Máme holčičí jízdu. Je to naše tradice. Týden v létě, týden v zimě," řekla Super.cz Kristelová, pro kterou je náročné najít volné dva týdny v roce.

"Chci, aby se malá měla dobře, šla do dobrých škol, já si chci život také užívat, a tak se musím činit. Jsem ráda, že nám vyjdou dva týdny dovolené v roce a je to moc fajn," upřesnila Kristelová, která se rozváděla, když byly dceři necelé dva roky.

"Užíváme si ve wellness v hotelu, na procházkách. Claud už jsem vytrénovala, včera ušla v pěti letech s přehledem jedenáct kilometrů. Jsem na ni pyšná, že to dala," usmívá se Kateřina. "Nádherný byl výlet lanovkou na stezku do oblak, obrovský labyrint, který vede na krásný kruhový výhled na celé hory," prozradila moderátorka.

Claudinka miluje vodu, a tak hodně času tráví také u hotelového bazénu. "Claud se tam hodně vyřádí, zbožňuje to," dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám