Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) oslavila své 36. narozeniny ve velkém stylu. Povinný dress code byl 30. léta a překvapivě všichni její přátelé ho splnili. "Byla jsem strašně překvapená a nadšená, jak si všichni dali práci s výběrem outfitů, opravdu nikdo to nehodil za hlavu. Já sama jsem volila červené šaty ve stylu 30. let a klobouček, který mi připravila návrhářka Libka Safr. Předloha byla jasná - Adina Mandlová," řekla Super.cz Kristelová, která je velkou milovnicí filmů ze 30. let.

"Miluju 30. léta a filmy pro pamětníky. Vím, někomu to může připadat jako zvláštní záliba, ale já v tom jedu už od puberty. Mám dokonce všechny vydání knihy Adiny Mandlové Dneska už se tomu směju. Párty s tímhle tématem pro mě tedy byla to pravé. I výzdoba Play Clubu byla stylová - á la Velký Gatsby. Bylo to úžasný. Jen ze striptéra jsem byla v šoku," přiznává Kateřina, že ji jeden z dárků od přátel překvapil.

"Chápu, že je jim mě líto, že jsem dva roky neměla chlapa, ale tohle teda motivací, abych už si nějakého našla, moc nebylo," směje se moderátorka. Nakonec ale i přes akci se striptérem byla z narozenin nadšená.

"Chtěla jsem oslavu s lidmi, kteří mě mají rádi, to bylo hlavní kritérium, a myslím, že se to povedlo. Všichni se snažili, abych byla šťastná a spokojená. Zdeněk Hrubý z Dětí ráje mi zazpíval Pár přátel stačí mít, všichni kluci mě vyvedli na sólíčko a Martina Pártlová dala Adele, kterou umí zpívat skvěle. Nešlo mi o to mít na oslavě tisíc známých a přátel ze šoubyznysu, šlo mi o to být s lidmi, kterých si vážím a kteří si váží mě. Myslím, že tenhle mejdan bude v naší partičce legendární," dodala Kristelová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám