Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) přivede do společnosti partnera teprve ve chvíli, kdy si bude vztahem naprosto jistá. Zatím ji doprovázejí rodinní příslušníci. Dceru Claudii samozřejmě známe, několikrát vyvedla tetu a na přehlídku spodního prádla vzala pro změnu maminku. I po padesátce je to kočka.

"Lidi říkají, že po mámě jsem, to musíte posoudit sami. A je pravda, že dokud nebudu mít partnera, tak budu vodit třeba i strýčka nebo bratrance a sestřenice. Postupně asi představím celou svoji rodinu. A varuju vás, je nás jako Hujerových. Když se sejdeme doma v Táboře, dá se to těžko spočítat," smála se Katka.

Je její maminka hlídací babička, když je Kateřina dost pracovně vytížená a žije s dcerou sama? "Pomáhá, ale má teď partnera, který je z Ústí nad Labem, a je zamilovaná. Dává mi víru v to, že lásku můžete najít i po padesátce, protože teď prožívá strašně hezký životní vztah. Takže chápu, že se taky soustředí na svůj život. Ale máme dohodu, že si jednou za čtrnáct dnů bere Claudinku na víkend a já mám pak svůj holčičí svobodný víkend," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám