Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) má již druhým rokem druhou profesi. Spolu s kamarádkou založila blog, který se věnuje zejména kráse. Krémy, šminky a parfémy jsou její svět, a tak není divu, že jsme se potkali právě na kosmetickém veletrhu.

"Teď to vnímám jako jeden ze svých koníčků, i když byla doba, kdy jsem používala jen ty nejobyčejnější krémy, vůbec jsem se v tom nevyznala a čím víc do toho pronikám, tak zjišťuju, že je to šílená alchymie," řekla Super.cz.

"Moc mě to baví a přiznám se, že můj domov teď připomíná malou drogerii. S dcerou Cladií si i hrajeme na krám, máme vyskládané parfémy, Claudinka to umí pěkně otestovat, ví, co je na které zóny. Kosmetiku ve svém holčičím světě jedu hodně," přiznala.

Jak o sebe tedy pečuje? "Záleží na tom, kolik mám času. Ale spoustu let se mi nestalo, že bych šla spát neodlíčená. To je chyba, která se jednoznačně vymstí. Nikdy jsem neměla dobrou pleť, teď se mi relativně zlepšila díky tomu, že používám kvalitní produkty. Takže moje rada zní: investovat do kvality. Ty značky dávají spoustu peněz na výzkum a určitě se vyplatí ušetřit si na kvalitní krém," radila na kosmetickém veletrhu Interbeauty, kam si přišla obhlédnout nové trendy.

Doma samozřejmě nemá jen krémy a parfémy, ale i spoustu šminek. "Jsem třeba sběratelka rtěnek, ani bych je asi nespočítala. Většinou na mně lidi vidí výrazné tóny, i když se teď snažím, nosím spíš ty bezbarvé. I Claudina si umí v pěti letech bezchybně namalovat pusu. Ale já jí to pak setřu, do školky s tím nechodí," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám