Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Silikonové trojky vyfoukly kšeft přírodním pětkám. Moderátorka Kateřina Kristelová (44) převzala štafetu po sexy herečce Milušce Bittnerové a je novou ambasadorkou soutěže krásy mladých dívek Miss Junior.

Umělé krásky ale hledat rozhodně nebude. "Já si nechala prsa upravit ve 35 letech po dítěti. Ve dvaceti mi to u holek přijde moc brzy, já si tenkrát zašla maximálně na barvu ke kadeřnici. Ale chápu, že se všechno zrychluje, holky jsou ovlivněné médii. Pokud jde o mě, budu dávat přednost přírodním kráskám," řekla Kristelová.

Moderátorka nebude hledat jen ramínko na šaty, soutěž krásy mladých dívek tvrdě bojuje proti anorexii a všem dívkám je při konkurzu měřeno BMI. "Líbí se mi, že v této soutěži se nehledá ramínko na šaty, ale charizma a osobnost," řekla Kristelová, která k letošnímu ročníku nafotila snímky s loňskou vítězkou Andreou Žiačikovou, která je označována za dvojnici Andrey Verešové, a s Miss Junior publikum a internet 2014 Bárou Koškovou.

Společně se postavily před objektiv fotografky Mii Mirrelli. "Focení s holkama pro mě bylo fajn zážitkem, jsou o patnáct let mladší, deset centimetrů vyšší a určitě i o několik kilo lehčí, byla to pro mě výzva postavit se vedle nich. Vypadají skvěle, u mě už je to jenom dřina. Ale přála bych jim, aby na tom za těch patnáct let a po dětech byly aspoň takhle. I když to už fakt není zadarmo," říká moderátorka.

Loňské vítězky jsou velké kočky a Katka věří, že najde opět takové. "Jde o prestižní soutěž a velkou šanci pro mladé dívky. Soutěž vychovala už řadu dívek, které se potom velmi dobře etablovaly v modelingu. Loňská vítězka je doslova dvojnicí Andrey Verešové, vyšly o ní desítky článků. Nyní je ve finále další prestižní soutěže krásy a jako modelka si vede velmi dobře," dodala Kristelová, která se bude účastnit všech castingů. Všechny dívky, které by se chtěly stát Miss Junior, se musí nejdříve zaregistrovat na stránkách soutěže a pak už vyrazit na casting. Finále soutěže bude 24. listopadu v Praze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám