Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Líbí se vám víc její silikonové vnady, nebo sportem vypracovaný zadeček? Moderátorka Kateřina Kristelová (44) konečně po druhé plastice prsou mohla sundat speciální podprsenku a užívat si v plavkách. Vyrazila s dalšími blogery do Berlína a pochlubila se svými silikonovými trojkami. A také zadečkem, který považuje na svoji přednost.

"Většinou se při focení setkávám s tím, že fotografové mají rádi můj zadek, že je mojí předností. Proč ne? Je fajn to slyšet," řekla Super.cz Kateřina, která v Berlíně strávila týden.

"Do Německa jsem jela pracovně na sjezd blogerů kvůli novým technologiím. Já jsem na veškerou techniku antitalent, takže je myslím pro druhé zážitek pozorovat mě na veletrhu, jak zkouším nové modely mobilů a jiné high-tech vychytávky. I když mapuju jako blogerka spíš lifestyle, ráda zkouším cokoliv nového," uvedla Kristelová.

"Jinak Berlín byl pro mě částečně i dovolenou, kterou jsem tohle léto neměla. Po příletu jsem už v plném pracovním procesu. Malá chodí do školky a já se starám v Topstaru o rubriku Lovestory, neboli lásky slavných, a o reportáže Jak žijí hvězdy, kdy jim nakukuju domů. Baví mě, že se mi zatím nestalo, že by někdo odmítl," prozradila moderátorka.

Zda má momentálně muže, po dlouhé době nechce prozradit. Vypadá to totiž, že se moderátorce rýsuje nový vztah. "Jestli mám a nemám chlapa, nechám k řešení ostatním. Já jsem spokojená," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám