Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) ke své rubrice o láskách slavných v letošní sezóně pořadu TopStar přidala další. Začala natáčet i bydlení. "Baví mě mapovat vztahy, což je pro mě docela zajímavé, protože já sama žádný vztah nemám. Docela závistivě na ně koukám, už se mi ale stalo, že se mi někteří začli rozcházet," svěřila Super.cz.

"Rozvádějí se a rozcházejí okamžitě poté, co byl pořad odvysílán. Natočila jsem Dominiku Mesarošovou (38), a ta se pak za velkého mediálního humbuku rozešla, mám pocit, že Zvěřinovým to taky neklape a Dagmar Patrasová (67) s Felixem Slováčkem to taky nemají nic moc. Skoro si říkám, že jak jsem single, přináším jim nějaké neštěstí," míní Kateřina.

"Moje další rubrika je Jak žijí hvězdy. Tam zkoumám jak kdo bydlí, jaký mají pořádek," pochlubila se. Je to ale docela problematické, aby slavná osobnost pustila někoho k sobě domů už proto, aby to nebyl návod pro zloděje. "Ne, já jim nechci přinášet smůlu. Snad se to s bydlením bude dařit lépe než se vztahy a nevykradou je," doufá Kristelová.

Reklama

Další články

Načítám