Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) jela vyvětrat své nové silikonové trojky na dětský tábor. Kvůli speciální podprsence se stále nemůže koupat, proto letos vynechala dovolenou u moře a vyrazila poprvé v životě na dětský tábor coby vedoucí.

"Moje sestra má taneční školu Danceway, se kterou vyhrávají kdejakou taneční trofej. Tento rok mě požádala, abych s ní jela jako vedoucí na tábor, nebo spíše taneční soustředění, které mají každý rok. Byla to moje první zkušenost. Od mala jsem táborové dítě, dokonce mám rekord, za jedny prázdniny jsem dala takové pobyty rovnou tři, takže jsem v podstatě nebyla doma. Neskutečně mě organizované zábavy baví, jsem v tomhle UFO, které se do každých her a aktivit žene po hlavě. Zkušenost být vedoucí jsem ale zatím neměla," řekla Super.cz moderátorka.

A překvapivě všechny děti přežily. Všechny vrátila rodičům celé, bez zranění a neutopené. "Děti byly naštěstí celkem disciplinované a vychované, takže mi to usnadňovaly, ale nešetřila jsem je např. při bodování pokojů. Jsem magor na pořádek a deset bodů dostal fakt málokdo. Jeden večer jsme jako zábavu měli i Stardance, což byla radost pozorovat, protože děti pod vedením Adély tancují opravdu skvěle. Volno měli pouze po obědě, a to jsem se na svém skromném pokoji uklidňovala s knížkou," dodala Kateřina.

Její sestra Adéla je jedna ze dvou tanečnic Terezy Kerndlové a uznávaná choreografka moderního tance. "Myslím, že rodiče mohli být v klidu, děti byly v dobrých rukou. Moje dcera Claudinka už teď sem tam dochází na lekce k sestře a je patřičně důležitá. Od září bude v kategorii baby a bude jezdit i na závody," dodala Kristelová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám