Hlavní obsah
Článek

Známý český dýdžej Uwa dokázal neuvěřitelné. Na jeho narozeninovou oslavu, která se nesla v duchu hippies, české hvězdy překvapivě dodržely dress code a dorazily jako květinové děti. Jak se mu to povedlo? "Je to jednoduché, napsal jsem a oni přišli," usmívá se Uwa, který oslavil v One Clubu už 44. narozeniny.

Ve stylu hippies dorazili Roman Šebrle (49), Marian Vojtko (51), Michaela Gemrotová (38), Taťána Makarenko (34), Kateřina Kristelová (44), Veronika Sasková, Veronika Kašáková a další známé tváře. Šebrlemu sehnal paruku a brýle kamarád, Marian se spolehl na půjčovnu, hvězda Fantoma opery Míša Gemrotová se spolehla na svůj šatník, Veronika Kašáková poprosila o pomoc stylistku, Kateřina Kristelová si poradila sama. Posuďte sami, komu se to povedlo nejlépe.

Na jubilejní 45. narozeniny Uwa chystá ještě větší bombu, párty prý bude ve stylu nuda pláž. Toho, že by na ní zůstal sám a hvězdy by nesvlékl, se nebojí. "Už mi účast potvrdili Marian Vojtko, Roman Šebrle a další. A Dalibora Jandu (71) zvát nebudu, to bychom se všichni mohli jít zabít," dodal s úsměvem a připomněl tak obří mužství zpěváka, o kterém se roky tradují neuvěřitelné historky.

Kdo má nejlepší kostým?
Uwa
6 %
Veronika Sasková
42,5 %
Kateřina Kristelová
2,6 %
Veronika Kašáková
23,3 %
Roman Šebrle
9,8 %
Marian Vojtko s Míšou Gemrotovou
9,4 %
Adéla Vartová
6,4 %
Celkem hlasovalo 3017 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám