Hlavní obsah
Článek

Krásně se obléknout chtěly samozřejmě všechny, některým o to ale šlo ještě o něco víc. Nezadané krásky jely na brněnský Ples v opeře s vyhlídkou, že by mohly zaujmout některého z hostů, kteří rozhodně nepatřili mezi chudáky.

"Nejdražší lístky stály něco přes deset tisíc korun a okamžitě byly vyprodány, ze Slovenska nám volali dokonce jedenáct měsíců před plesem, aby si je mohli rezervovat," řekl Super.cz k největší události společenské sezóny pořadatel Pavel Mokrý s tím, že o bohaté pány rozhodně nebyla nouze.

V rozpočtu by to bezpochyby pomohlo matkám samoživitelkám, moderátorkám Kateřině Kristelové (44) a Gabriele Partyšové (45), nepohrdla by ani modelka Jana Doleželová (42). Skvostné róby, v nichž zářily v Mahenově divadle, vybírala každá podle jiných kritérií.

"Nechtěla jsem být prvoplánově sexy, proto jsem zvolila tenhle antický look včetně účesu," vysvětlila Katka Kristelová ke svým vypůjčeným šatům, půjčenou róbu měla i Jana Doleželová, která si ji byla vybírat spolu s kamarádkou Lucií Smatanovou, se kterou bydlela na pokoji. Gábina Partyšová zase dlouho toužila po modelu od věhlasné návrhářky Ivany Mentlové, a tak si ho na ples dopřála a nechala si ho ušít na míru.

Jak se oblékly další dámy, se můžete podívat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám