Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) je oficiálně single a užívá si to. Protože, jak sama říká, má nejlepší postavu, jakou kdy měla, nafotila s uznávanou fotografkou Miou Mirelli nové sexy snímky, které hodně odhalují mimo jiné její přifouknutá ňadra.

Kateřina se na fotografiích proměnila v sexy bohyni. A nabídkami od mužů má zaplněný mobilní telefon. "Vlastně je to docela kuriózní. Holka nafotí sexy fotky a přijde tolik žádostí o večeře, že bych další rok nemusela utrácet za jídlo," směje se Kateřina.

Přiznává, že nejvíc se chytají sportovci jako hokejisti a fotbalisti. "Vtipný je, že jsou to ročníky tak 1994, konstatuji, že já jsem ročník 1979. Vždycky jsem chtěla chlapy o patnáct let mladší. Skvěle by určitě fungovali i jako tátové pro Claudinku," říká se smíchem sexy maminka tříleté holčičky.

"Já teď chlapy chvíli fakt řešit nechci. Vlastně si samotu užívám. Konečně zase vyrážím na mejdánky s kamarádkami, starám se o dceru a mám spoustu práce. Je období plesů, a to jsou pro moderátory žně," upřesňuje Kateřina.

Sexy fotky nafotila především kvůli sobě. "Každá holka to zná. Když je nejvíc ve formě, tak si to užívá a chce mít památku, kdyby probůh nastala doba, kdy bude zase puclík. Jsem z výsledku nadšená, a to i díky skvělému týmu, který na tom má velkou zásluhu," dodala Kristelová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám