Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) si opět zkusila svatebky. Protože zítra moderuje akci ke svatebnímu veletrhu, již dnes si je zkoušela. Nasoukala se do krásných svatebních šatů, jež měly na štítku neuvěřitelné číslo. Moderátorka se dostala na historicky nejnižší váhu a má velikost 32, kterou měla během nemoci jménem anorexie Eliška Bučková (34).

Sama ale tvrdí, že poruchou příjmu potravy netrpí. "Jsem úplně v pohodě, makám, dřu na sobě a jím zdravě. To je celé," řekla Super.cz Kristelová. Zkoušku svatebních šatů si užila. Sama se před třemi lety vdávala v pátém měsíci těhotenství, a tak si svatbu tolik neužila. Nyní je už rozvedenou paní.

"Svatba byla krásná a Claudinka o ní chce doteď vyprávět. Pokud se ale budu vdávat podruhé, bude to určitě o větší oslavě a hlavně budu štíhlá jako proutek a ne s pupkem v pátém měsíci. Teď mám opravdu velikost 32, tu jsem neměla nikdy v životě. Oproti čtyřicítce na mé svatbě to je příjemná změna," dodala Kateřina.

Reklama

Další články

Načítám