Hlavní obsah
Článek

Rok a půl dlouhý vztah moderátorky Kateřiny Kristelové (44) a internetové hvězdičky Kamila "Kazmy" Bartoška je již víc jak měsíc minulostí. O rozchodu oba mlčeli, až před pár dny nečekaně Kazma oznámil rozpad vztahu na sociální síti, a dokonce vyhlásil konkurz na novou partnerku.

"Když už jsem se dozvěděla, že jsem dostala kopačky, nezbývá mi, než se vyjádřit. Přijímám je. A moc za ně děkuju," řekla Super.cz se smíchem Kristelová. "Tento vztah je pro mě víc jak měsíc naprosto vyřešený. Nikomu nemůžu bránit v jeho prohlášení na sociálních sítích. Osobně dávám přednost privátnějšímu řešení. Těším se na nové příležitosti hlavně v práci, nový vztah nemám, casting nevyhlašuju a věřím, že si mě s Claudinkou ten pravý najde sám," dodala Kristelová.

Důvod rozchodu ale říct nechtěla. "O svých partnerech jsem špatně nikdy nemluvila. V naprostém mediálním poklidu proběhl i můj rozvod," uzavřela moderátorka. Mluví se o tom, že Kateřina už dál nemohla snášet šílenou žárlivost Kazmy. Měla prý kontrolovaný telefon, maily i sociální síť a hádky byly na denním pořádku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám