Hlavní obsah
Článek

Češi jsou podle výzkumů největšími znalci hub, a počasí, které tady máme právě teď, houbařům rozhodně přeje. Důkazem toho, že vycházky do lesa spojené s houbařením milují i celebrity, je moderátorka Kateřina Kristelová (44).

Samozřejmě, že je nesbírá mezi paneláky na pražském Černém Mostě, kde bydlí. Vyrazila si do přírody v okolí Mariánských Lázní. "Jezdíme sem pravidelně do golfového hotelu. A zatímco partner trénuje golf s majitelem hotelu, který je jedním z našich nejlepších trenérů, mně jde hlavně o jídlo," svěřila Kristelová.

"Nejen že tady naprosto úžasně vaří, což já, jako stále začínající kuchařka, ocením, ale třeba houby, které jsem nasbírala, mi tady dokonce udělali. Neumím si představit, že bych si je vzala pod svoji vařečku já," smála se Katka svému kuchařskému (ne)umění.

"Ale budeme sem jezdit i v zimě, i když na golf nebo vycházky do lesa to nebude. Jsem sice vyznavačka sjezdového lyžování, ale ráda bych vyzkoušela i běžky. A v okolí jsou prý bezvadné trasy i pro začátečníky," plánuje moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám