Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) má tři měsíce od operace, kdy se z jejích povislých dvojek staly dokonalé trojky. Každá jiná by své nové poprsí vystavovala na odiv v obřích dekoltech, ale když jsme Katku potkali naposledy, vypadala jako učitelka z klášterní školy.

Proč si proboha svůdné křivky zahaluje do prapodivné halenky ke krku s babičkovskou mašlí a barvy něco mezi hořčicí a stolicí? "Jsem tady dnes sama, můj partner má práci, natáčí svůj pořad. A dohodli jsme se, že pokud půjdu na párty bez něj, tak žádné výstřihy nosit nebudu," překvapila nás Kateřina.

Nemyslíme si ovšem, že by tuhle dohodu iniciovala právě ona. Nežárlí snad její současný přítel trochu moc? "Tak samozřejmě, že žárlí. A jestli moc, to se těžko posuzuje. Každý má hranice někde jinde," míní Kristelová.

Jestli se mu ale chtěla zavděčit a oblékala se s úmyslem opravdu žádné mužské oko nepřitáhnout, rozhodně se jí to povedlo. A jsme zvědaví, kdy ji partner donutí nosit burku pouze se síťkou přes oči jako ortodoxní muslimové svoje manželky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám