Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) si užívá svých nových silikonových trojek a nebojí se pořádných dekoltů. Na natáčení videoklipu rappera El Niňa, kde dostala roli jeho partnerky, vyrazila do pražského klubu Top Gear v neuvěřitelně sexy topu.

"Volali mi z produkce, že bych měla mít hodně sexy oblečení, tak jsem to splnila. Jinak bych takhle do klubu nikdy nešla. Neříkám, že jsem tak notoricky známá, že by mě každý poznal, ale samozřejmě do klubu chodí lidi, kteří mě poznají a tohle přitahuje elementy, které nechci mít úplně kolem sebe, když se jdu s kamarádkami bavit," řekla Super.cz Kristelová.

"Radši chodím pařit v džínách a tričku. Svoje ňadra chci ukazovat čtenářům Super.cz a potom doma partnerovi," dodala s úsměvem moderátorka, která hodně maká také na své postavě a nyní je naprosto spokojená.

"Mám asi nejnižší váhu, kterou jsem kdy měla. Potýkala jsem se s váhovýma výkyvy. Mám teď asi 53 kilo a přiznám se, že u mě je to naprosto vydřená věc. Nemám nic zadarmo, cvičím a chodím na všechny procedury, které jsou dostupné," dodala Kristelová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám