Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Každým dnem by měla Marta Jandová (50) porodit svého prvního potomka. Vzhledem k tomu, že je zpěvaččin partner Miroslav Verner profesí porodník a odrodil potomky známým osobnostem jako je Daniela Peštová (53), Kateřina Kristelová (44), Eva Decastelo (45), nabízí se otázka, jestli se sám neujme porodu.

„Existují lékaři, kteří si odrodí své děti sami. My jsem se rozhodli, že touto cestou ale rozhodně nepůjdeme," nechala se slyšet Marta a jedním dechem dodala: „My jsem nikdy nefungovali jako pacientka a doktor. Nedovedu si to ani představit."

Zpěvaččin o čtyři roky mladší partner ale přece jen využil něco ze své profese. „Přítel mi v porodnici vybral pana doktora, který je prý pro mě nejlepší. Zároveň mi odpovídá na všechny někdy možná až naivní otázky, které prvorodička občas má," říká Marta.

Známý pražský porodník tedy nebude mít porod své životní partnerky pod palcem, na porodním sále ale nebude chybět. „Budu ráda, když bude při tom a bude mě držet za ruku. Porod je přece jen důležitá životní událost a já bych chtěla, aby to prožíval se mnou," nechala se slyšet Marta.

Reklama

Další články

Načítám