Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoliv dnes Kateřina Kornová (57) o svém bývalém manželovi Jirkovi Kornovi (69) mluví jen v samých superlativech, po rozvodu to neměla vůbec lehké. Zůstala sama na jejich dvě děti, a i když jí byl zpěvák maximálně nápomocný, zejména péče o postiženého syna Filipa byla opravdu náročná.

V dětství u něho byla diagnostikována dětská mozková obrna, autismus a později také epilepsie. Přesto byla statečná a dnes už je schopná o tomto období mluvit s velkým nadhledem. „S odstupem času vzpomínám na tu část svého života hezky. Byla jsem mladá, děti byly v tom krásném věku a pak jsem si na to i zvykla. Rozhodně nejsem ten případ, který by si mohl stěžovat na bývalého manžela,“ svěřila se Kateřina.

I na základě svých zkušeností se rozhodla podpořit charitativní společnost Women for Women, jež pomáhá matkám samoživitelkám a jejich dětem. „Já jsem také zůstala s dětmi sama, když jsem se rozešla se svým manželem. Ale dovedli jsme se domluvit. A i když už jsme nebyli spolu, měla jsem s dětmi v něm vždycky oporu,“ uznala Kateřina, která se zároveň zúčastnila charitativní akce v aquaparku u Prahy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám