Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kateřina Klausová (32) si oblékla svatební šaty. Ač by si to přála i v reálném životě, jednalo se pouze o svatbu seriálovou. Ve Slunečné se coby bohatá nevěsta Klára Matějková provdala za vypočítavého Romana Maxu v podání herce Filipa Tomsy.

Klausová si svatební den užila. „Dostala jsem jedny šaty, a padly mi hned na první dobrou. Točila jsem v nich jen jednu scénu, což byla škoda,“ usmívá se herečka, která pomalu po svatebních kouscích pokukuje.

„Občas mě něco zaujme, nějaká fotka, tak si ji uložím v telefonu, ale to je tak vše. Ne že bych svatbu čekala za měsíc nebo ji už plánovala. To vše je daleká budoucnost,“ říká. Tu seriálovou si ale užila s plnou parádou.

„Klára chtěla velkou svatbu a mít tam všechny milované, ale to se nehodilo Romanovi, tak na ni ušil takový podraz. Bylo fajn tohle točit, zasmáli jsme se,“ prozrazuje herečka.

V rámci děje ženich svou nevěstu omámil, aby si ze svatby nic nepamatovala. Bral si ji totiž jen kvůli penězům.

„Bylo to zábavný, stejně jako všechny eskapády, které Roman dělá. Aby se napojil na penězovod rodiny Matějků, tak mu nezbylo nic jiného, než se oženit,“ smál se.

„Se svými povedenými kamarády jsem to vyřešil tak, že Kláře dali do pití sedativa, omámili ji, a tak šla svatba jako po drátě. Známý oddávající nad tím přimhouřil oko a oddal nás. Klára si samozřejmě ráno nic nepamatovala, ale po našem odvyprávění a ukázce svatebních fotek všemu uvěřila,“ popsal Tomsa, jak nakonec seriálová svatba doopravdy proběhla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám