Hlavní obsah
Článek

Loni v listopadu přišla o miminko. S partnerem, kadeřníkem Lakym, se krásná Miss International Czech Republic 2020 <!--<?teng frag celebrity_1145?><?teng set url_name="natalie-kocendova"?><?teng set celebrity_name="Natálie Kočendová"?><?teng include file="_celebrity_intext.html"?><?teng endfrag?>--> těšila na chlapečka. Během těhotenství přibrala šestnáct kilogramů. Ta ale musí rychle dolů. Natálka nás na podzim odlétá reprezentovat na světovou soutěž krásy.

Cvičení a dieta přinesly výsledek. Deset kilo je dole. Spokojená krásná Miss ale ještě úplně není. "Ještě to není ono, snažím se shodit ještě tak osm kilo a být fit. Cvičím, snažím se jíst zdravě, mám teď krabičkovou dietu. Ale do světové soutěže mám ještě sedm měsíců, tak mám dost času," řekla Super.cz Natálka.

Už nyní má krásnou ženskou postavu. Kočendová neměla nikdy tvary vychrtlých ramínek na šaty. Pyšní se silikonovými čtyřkami a za svoji ženskost je ráda. Podívejte se, jak jí to sluší v bikinách. Natálka si momentálně s kamarádkou a kolegyní modelkou Kateřinou Kasanovou (25) užívá v Egyptě.

Reklama

Další články

Načítám