Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V poslední době se o Richardu Chladovi psalo buď v souvislosti s jeho expartnerkou Liou Kees, novou přítelkyní Annou-Marií Kánskou (ano, je to dcera Veroniky Kánské, představitelky Blaženy Škopkové z trilogie Slunce Seno, pozn. red.). Nyní se bývalý král kasin rozhodl rozšířit svůj mediální obraz v úloze herce. Milovník vnadných žen a luxusních aut si střihl roli v klipu k písni Once. Ten v Česku natáčel hudební producent Antonin Herbeck se zpěvačkou Anastasii Talley z New Yorku.

V hudebním zpracování písně, jejímž autorem je sám Herbeck, si zahraje misska Kateřina Kasanová (25) a topmodelka Frederika Krenzeloková. Obě dívky v klipu hrají nájemné vražedkyně, které sdílejí společnou domácnost. Právě Kateřina Kasanová v klipu Chlada v roli mafiána nakonec zastřelí.

Misska byla před natáčením klíčové scény nervózní, má totiž strach ze zbraní. „Ani jsem nevěděla, jak zbraň držet,“ vzpomínala během rozhovoru pro Super.cz na natáčení Kateřina a jedním dechem dodala: „Každopádně když jsem si ji vzala do ruky, hned jsem dostala pár rad od týmu. Mou oběť, kterou byl Richard Chlad, jsem v poslední scéně klipu chladnokrevně zastřelila.“

Přes počáteční obavy se do role vražedkyně prý nakonec vžila velmi rychle. „Možná mi tím pomohla moje práce v modelingu, kdy jsem na každém focení někdo jiný a během chvilky měním vyrazí v obličeji i v očích,“ říká Kateřina Kasanová.

Klip zpěvačky Anastasie Talley by měl být hotový v půlce března a čtenáři Super.cz budou jedni z prvních, kteří ho budou mít šanci vidět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám