Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se před třemi lety objevila ve finále soutěže Miss Face, bylo všem jasné, že je favoritkou. Kateřina Kasanová (25) poutala pozornost nejen svou krásou, ale i vystupováním a odhodláním.

Bývalá partnerka zpěváka Bena Cristovaa (36) se neztrácí ani dnes, kdy pandemie koronaviru drtí světovou ekonomiku včetně té naší. V první vlně sice přišla o spoustu pracovních zakázek, nyní prý ale nouzi o práci prý nemá.

„Musím zaklepat na dřevo, ale mám opravdu hodně zakázek. Jsem za to moc vděčná,“ oddychla si modelka, na níž je zajímavé také, že má jedno oko modré a druhé zbarvené do hněda. Tato vrozená oční vada se jmenuje heterochromie, člověka ale nijak neohrožuje. Kasanová tak samozřejmě se zrakem problém nemá. „Jen taková malá kosmetická záležitost. O ničem jiném to není.“

Díky tomu se o ní může mluvit jako o pravděpodobně první princezně s různě barevnýma očima na světě. Kasanová totiž dostala nabídku zahrát si princeznu v nové pohádce, která se brzy začne natáčet. Diverzita, která je velkým trendem v módě, se začíná uplatňuje také ve filmovém průmyslu.

„Je to úžasné. Vždycky jsem si chtěla zahrát a udělám vše, abych nikoho nezklamala,“ má jasno Kasanová. „Mělo by se začít točit na jaře. Kvůli roli bych chtěla začít chodit na kurzy herectví," dodává Kateřina Kasanová, která už v minulosti potvrdila, že jí korunka velmi sluší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám