Hlavní obsah
Článek

Návrat k modelingu těší po dlouhé pauze i předloňskou vítězku Miss Czech Republic, blondýnku s dvoubarevnýma očima Kateřinu Kasanovou (25). "Už před měsícem jsem fotila novou kolekci návrhářky Tatiany Kovaříkové a focení už bylo i víc," prozradila Katka.

"Po koroně se to už krásně rozjelo a mám dost práce díky tomu, že pracuju hlavně v Čechách, takže jsem neměla takové starosti jako modelky, které mají klienty v zahraničí. Pomalu nevím, co dřív," svěřila.

"Tedy novou kolekci plavek jsme měli původně fotit v Emirátech, což nebylo možné. Tak jsme jeli na tři dny kousek za Pardubice. Ale bylo to krásný, měli jsme i velký bazén. Katalog na příští rok už máme nafocený," pochlubila se.

Vzhledem k tomu, že věděla dopředu, že se bude muset při focení hodně odhalovat, musela si i v karanténě pořádně hlídat figuru. "Věděla jsem, že se nemůžu jenom válet, ale musím makat, protože focení plavek a spodního prádla jsou moje hlavní práce. Ale mám štěstí, že u mě to, že mám větší prsa a zadek, je plus," upřesnila Kasanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám