Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná Kateřina Kasanová (25) nafotila neskutečně sexy snímky. Po dvou měsících, kdy byla kvůli karanténě bez práce, se opět objevila před objektivem fotoaparátu. Protože během karantény makala na postavě, předvedla se ve skvělé formě.

"Byla jsem bez práce, ale zvládla jsem to úplně v pohodě. Peníze mi ze zakázek chodí tři měsíce, takže jsem byla úplně v pohodě. Teď mám zase práce až nad hlavu, protože všechno, co bylo naplánované a kvůli karanténě neproběhlo, se přesunulo na teď," řekla Super.cz Kateřina.

"Jelikož jsem měla spoustu času na sebe, tak jsem i dost sportovala a myslím, že jsem si postavu udržela. Když jsem přišla do práce, říkali mi, že jim přijde, že jsem dokonce něco málo shodila, ale že prsa mi zase narostla, tak nevím," smála se.

Na začátku roku plánovala odletět do Ameriky, kde by ráda pracovala jako modelka. "Amerika se odkládá nejdříve na podzim. Mám teď spoustu práce tady. Focení katalogů a editorialů do časopisů mi aktuálně nedovolí odjet někam do zahraničí. Za pár dní fotíme katalog plavek, který se měl původně fotit v Dubaji, ale kvůli koronaviru budeme muset zůstat v České republice," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám